Shop More Submit  Join Login
×

Featured in Collections




Details

Submitted on
June 1, 2012
Image Size
629 KB
Resolution
1000×1000
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
226
Favourites
7 (who?)
Comments
18
Downloads
10

License

Creative Commons License
Some rights reserved. This work is licensed under a
Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 License.
×
Happy Birthday KANE-NEKO by Sachi-Sakuranomiya Happy Birthday KANE-NEKO by Sachi-Sakuranomiya
Happy birthday :iconkane-neko:!!!
Your are sooo Awesum!! :iconcute-plz:
Sorry for messy art :iconcryplz:

Tool:SAI
Add a Comment:
 
:iconserena-hills:
Serena-Hills Featured By Owner Jul 22, 2012  Hobbyist Traditional Artist
yay happy b-day
Reply
:iconghinablue:
GhinaBlue Featured By Owner Jun 1, 2012  Hobbyist General Artist
don't look down at your masterpieces please, you're truly great artist
Reply
:iconsachi-sakuranomiya:
Sachi-Sakuranomiya Featured By Owner Jun 1, 2012  Hobbyist Digital Artist
saya..saya tidak great :iconshockplz:
:iconsmiletearsplz: tapi saya terharu dengan comment anda.... :iconcryforeverplz:
Reply
:iconghinablue:
GhinaBlue Featured By Owner Jun 1, 2012  Hobbyist General Artist
semua org memang gtu, selalu merendah sama karya sendiri.. padahal karyanya itu superb

aku pernah gagal lulus seleksi waktu lomba, waktu itu aku langsung depresi berat. aku slalu mikir "masa' aku kalah sama kelas 7 sih ?? "
makanya aku membenahi diri, dan berusaha menjadi lebih baik. kamu juga harus gitu

ingat semua itu gda yg langsung jd keren, kuroe ichigo jg dlu cmn line aja kok gambarnya. tp sekarang dy nyalip aku, aku bangga punya tmn kyk dia walau rada iri sih QwQ <-- honestly
Reply
:iconsachi-sakuranomiya:
Sachi-Sakuranomiya Featured By Owner Jun 1, 2012  Hobbyist Digital Artist
Hah?? kak :iconkuroe-ichigo: itu?? udah punya fanclub malah...
kakak temennya? //envy
Reply
:iconghinablue:
GhinaBlue Featured By Owner Jun 1, 2012  Hobbyist General Artist
itu dy trade-club sama temennya, punya dia sukses XD
iya aku temen lamanya di FB ^^"
Reply
:iconsachi-sakuranomiya:
Sachi-Sakuranomiya Featured By Owner Jun 1, 2012  Hobbyist Digital Artist
dia maih inget km nggak? :iconiwantitplz:
Reply
:iconghinablue:
GhinaBlue Featured By Owner Jun 1, 2012  Hobbyist General Artist
alhamdulillah masih QwQ
Reply
:iconsachi-sakuranomiya:
Sachi-Sakuranomiya Featured By Owner Jun 1, 2012  Hobbyist Digital Artist
wawawa...orang islam??
Reply
(1 Reply)
:iconpaperplanesxx:
Paperplanesxx Featured By Owner Jun 1, 2012
kawaii :heart:
I love the eyes and the blushie :iconkonataplz:

--

*gets two crayons and draws random circles in a piece of paper*
My weirdness is contagious, lol :iconfeelingfreeplz:
Reply
Add a Comment: